TRECÂND DE LA ÎNOTATUL ÎN CĂCAT, LA SCUFUNDĂRI ÎN NOUA NORMALITATE!


 

Oare nu ți-a ajuns la ureche că ne-a fost confiscată profunzimea țării, că insituțiile statului slujesc străinilor și nu cetățenilor, că statul e dușmanul poporului și alte prostii de genul ăsta? Mafia străină zvâcnește patriotard chiar în inima României. Sau nu se vede clar din cauza lozincilor unor reforme ”minunate” aruncate de sistem în mass media și pe rețelele de socializare? Se poate. Să știi, române, că Mafia e acolo, parșivă și puternică. E o bătaie de joc ce se întâmplă atunci când încerci să colaborezi legal, civilizat, raţional, omeneşte cu instituţiile statului român, cu spitalele, cu Poliția, cu oricine.
Am ajuns putrezi de tot, dar nu orice fel de putereziciuni, ci din alea care se mănâncă unele pe altele. Și noi și ei, cei care ne conduc, slujbași ai Statului-Monstru nu suportăm să nu fim hrăniți. Monstrului îi este foame, mereu îi e foame, trebuie să fim mulți să-l doborâm, iar eu și tu avem o chirie de plătit, o viață de trăit, familie, copii, nu putem să luăm atitudine, plătim taxe peste taxe, ca iobagii. De mici copii învățăm să înotăm în căcat, iar educatoarele și învățătoarele dau rolul principal din serbare copilului ai cărui părinți aduc cadoul cel mai scump. Acum, cu măștile, cu dezifectantul, cu combinezoanele, cu vaccinurile, medicii sunt pe cai mari, iau bani gârlă nesocotind, chiar ucigând, pacienții. Bani cheltuiți degeaba, panică, știri panicarde și mincinoase, iar românașul înghite ca prostul, tot. Și pentru că suntem atât de putreziți și tu, și eu, nu doar ei – ne e frică. Nu ne permitem să ne riscăm siguranța și confortul, cu niciun preț. Continuăm să lucrăm la negru, că dacă facem reclamație ne dă afară. Semnăm pe protecția muncii făcută din ochi, că dacă facem scandal ne pierdem locul de muncă. Dacă am face lucrurile așa cum trebuie, ne-ar călca în picioare Monstrul, el i-a înghițit pe toți cei care ar fi putut s-o facă. În rest, mai facem câte o postare, ne mai schimbăm poza de profil, mai postăm din ce spun alții, critic sau nu, apoi ne culcăm mulțumiți că am luat atitudine și ne întoarcem la viețile noastre, mulțumind Monstrului că are grijă de ele și că le-a cruțat până acum.
Acest fel de atitudine ”patriotardă” îngrașă până la refuz Statul-Monstru, deformându-l, iar noi, prin recul, ajungem deformați fără să ne dăm seama. Știi, ne este greu să trecem de la înotatul în căcat, la scufundări periodice în apele poluate ale Noii Normalități, pentru că nu vom avea voie să ne ajutăm unul pe altul din cauza distanțării. Nu vom avea voie să ne scoatem mizeria din gură pentru că mâinile trebuie dezinfectate și, așa plini de căcat și de murdărie, vom fi olbigați să nu mai stăm afară după lăsarea întunericului, ci să ne uităm la desenele lor animate din știri. Iar, după ceva timp de prestare a unor astfel de servicii, să murim tineri, ca nu cumva să ne atingem de pensie.
 Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane stând jos


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓