Manipularea si falsitatea, brat la brat

Pot spune cu destula mahnire ca traiesc intr-o epoca in care, minciuna, ura, falsitatea, mitocania, au ajuns virtuti in ziua de azi. Daca incerci sa spui ceva, sa ai o opinie diferita de cea a majoritatii, ori esti privit ca un retardat sau incult, ori esti considerat un om cu probleme mentale. Desigur, nu s-ar intampla nimic din toate acestea daca am fi liberi. Doar ca libertatea de gandire si exprimare costa. Costa prin cenzura si impunerea unor restrictii. Societatea, cu cat are mai putine reguli sau legi, cu atat este o societate mai libera, mai evoluata spre spiritualitate. ori, religiile, politica, mass media si industria farmaceutica, au distrus oamenii, i-au ingenunchiat, i-au deposedat de cultura, de traditii, de istorie, de sport, de tot ceea ce parea a fi o amenintare la adresa celor care vor sa conduca lumea. V-ati intrebat daca nu cumva.... aceasta industrie farma, care este omniprezenta pe ecranele tv in pauzele publicitare, ademenindu ne cu tot felul de solutii si creme pentru spate picioare sau pastile pentru stomac, de fapt sunt create pentru a distruge oamenii? V-ati intrebat de ce tot mai putini copii fac sport? Pentru ca!!!! Pentru ca acesti copii traiesc de mici cu medicamente si sunt indopati la fiecare stranut sau tuse cu pumnul de medicamente, iar imunitatea lor tinde spre zero. Cum ar putea un copil cu probleme care nu poate sa alerge 50 de metri, sa fie un viitor sportiv? Vedeti lucrurile doar dand cu scrollul de sus in josul ecranului de calculator sau laptop, dar nu s a intrebat nimeni daca cineva are interes ca ceea ce s a intamplat in istorie (falsificata sau nu, asta e o alta discutie, dar desigur, 90% din istoria romaniei si cea universala este falsificata).... sa nu se mai repete? Cineva are grija sa nu se mai repete revoltele oamenilor, sa nu se mai repete asa zisele revolutii pasoptiste din 1848, sa nu mai poata sta omul in picioare in fata tancurilor, sa nu mai poata fugi, sa nu mai poata face nimic, el sa fie un sclav al celor care au grija sa il indoape cu pastile si cu hrana otravita. Cand nepotii sau stranepotii vor vedea cum erau barbatii odata, cat de vanjosi, cat de viteji, cat de curajosi in lupte, cum au murit pentru a-si apara tara, cum au murit mii de oameni in temnitele comuniste pentru ca s-au opus unui sistem, se vor intreba... noi, cei care acum vedem ce s-a intamplat acum 200-300 de ani, noi, cei care am apucat sa gasim o carte si sa nu stranutam ca e plina de praf, de ce suntem atat de sensibili, atat de slabi, de parca am fi niste bibelouri puse in vitrina? Pentriu ca cineva a avut interesul sa aduca omenirea in acest stadiu, si cu largul concurs al parintilor disperati, care dorreau sa aibe un copil sanatos, de fapt, l au imbolnavit, scazandu i imunitatea. Iar voi sunteti urmasii acelor copii-bibelou, care cu indelungi eforturi au reusit sa procreeze, ca sa puteti trai voi.
Intr-o zi, cand va veti cere dreptul sa cunoasteti istorias, sa cunoasteti lumea, locurile, veti realiza ca a existat o serie de generatii care nu a stiut si nu a vrut sa pastreze nimic, care a aruncat totul la tomberon, care a pus pret mai mult pe bani decat pe lucruri. Intr-o zi, daca veti vrea sa vedeti cum arata o biblioteca, am sa va las cateva imagini.  Si asta pentru ca s-a distrus eduicatia, s-a distrus cultura, s-au promovat non-valori, mitocanii, interlopii, prostituatele, femei cu 4 clase, au ajuns vedete si formatori de opinie, au ajuns creatori de moda sau comentatori sportivi. Da, lumea s-a degradat foarte repede, copiii habar nu au ce a reprezentat in literatura noastra Caragiale, Cosbuc, Goga sau Eminescu. Despre marele poet Eminescu, nu se spun prea multe, pentru ca prin poeziile sale patriotice, astazi este in ochii mai marilor, un nationalist-extremist care trebuie aruncat la cosul de gunoi al istoriei literaturii. Am avut ocazia sa intalnesc copii care habar nu aveau de ceea ce trebuie sa citeasca. Venise o domnisoara la biblioteca. Fara sa ceara sa o indrum sau sa o ajut, se tot uita la niste carti, la litera S, unde erau Sadoveanu, Slavici, Sorescu.... si o intreb: te pot ajuta cu ceva? ea imi raspunde: caut ceva de Mihail Sadoveanu.... si intreb: ce anume? ea raspunde: Pai.... o scrisoare pierduta.... si ca sa nu o fac sa se simta prost, ii spun: draga mea, Mihail Sadoveanu nu s-a gandit sa scrie o scrisoare pierduta, dar iti recomand Caragiale. Fata, socata spune.... Dar doamna ne a spus de Sadoveanu............. Asta e un exemplu. Altul, si mai haios, vine cu un copil de 12-13 ani, care vine cu un biletel..... Ne-a dat doamna sa citim.... si imi intinde hartiuta. Pe hartiuta scria doar atat: DAME DE LEMN.... Hmmmmmmmmmm... ma gandesc.... ce ar putea fi? Intru in catalogul online al bibliotecii, nu gasesc nimic. Zic... o fi ceva mai vechi, ia sa caut pe google... Pe google, tot nimic. Ii zic baiatului: Mai, tu sigur ai inteles bine? Macar un autor, ceva.... Si baiatul zice.... Teodorescu a zis doamna... Ma uit la el, ma uit la biletel.... DAME DE LEMN de Teodorescu???? Merg la raft... Titlul era gresit desigur. Corect era La Medeleni, de Ionel Teodoreanu. Sper din suflet ca peste 200 de ani, lumea sa revina la adevaratele valori ale istoriei si literaturii, pentru ca lecturand doar carti comerciale, in care amorul nu se mai termina si parca nu stii cand vine si de unde vine, cand cartile scrise de A. Christie, sunt o insiruire de fantezii bolnavicioase propagate in mediul literar, atunci de ce ne miram ca exista atatea crime si violuri cand exact asta se vinde?
In incheiere, am sa spun doar atat..... Oamenii falsi, impostorii, vagabonzii, si-au facut plinul. Au construit case cu 30 de camere, au in curte 7 piscine, au si 4 amante pe langa sotie, au lanturi de aur la gat, au masini de lux de 200.000 de euro, si totusi..... atat de naivi sunt, pentru ca atunci cand va fi sa moara, nu vor duce nici aurul, nici masinile, nici piscinele cu ei. Voi, cei care veti veni dupa noi, deposedati-i pe copiii si nepotii lor de aceste foloase necuvenite, pentru ca daca iertam si spunem ca.... ce vina are nepotul sau copilul sau cine o fi, acel bun a fost facut prin hotie, prin furt, jefuind tara, saracind oamenii. iar voi, trebuie sa dati inapoi tarii acei bani furati, sa umpleti vistieriile statului scotand casele la licitatie, si sa salvati natyiunea de la un alt dezastru. Noi, am trait 30 de ani fiind mintiti si inselati zilnic. Am inchis ochii, nestiind ca fostii securisti au fost scosi cu basma curata de un fost presedinte. Si au ajuns ca securistii sa conduca tara, iar copiii lor vor mosteni sau chiar au mostenit o industrie si economie fabuloasa, mcare au avut grija sa o falimenteze, jefuind tot ce a fost posibil, inchizand fabrici si uzine care erau exportatoare renumite in lume. Astazi, tara aceasta e vandalizata de toti cei care au prin putina putere politica, pentru ca ei stiu ca nu li se poate imputa nimic, ei au imunitate. Sper ca va veni ziua cand imunitatea unui primar sau a unui parlamentar va fi egala cu cea a unui om de rand care plateste taxe si impozite in mod cinstit. Abia atunci cand vom avea un om care sa ne reprezinte interesele, un om care stie sa imparta o paine cu slanina si cu ceapa, un om care stie ca oamenii au nevoie de un lider care sa ii apere, de un lider care sa isi iubeasca tara, de un lider care sa nu se vanda marilor puteri, de un lider care negociaza orice, dar nu oricum si niciodata istoria tarii sale. Asa am ajuns ca Ungaria sa il aiba printre eroi pe Horty, iar Romania sa il aiba printre criminalii de razboi (declarati de uniunea europeana) pe Maresalul Ion Antonescu. Dupa el, doar Ceausescu a mai fost un lider care si-a iubit tara, sfarsind si el in fata plutonului de executie.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓