Tupeu de borfas

Politicienii din psd, propiatii lui Dragnea, cauta acum diverse scuze sau altii mai rau, contraataca, acuzand lumea ca nu i-a votat. Pe de alta parte, pot spune ca e un joc foarte periculos cel facut de psd-isti, care mai au tupeul sa apara in public, dupa ce au fost slugile unui infractor. pai, cum sa mai ai credibilitate, cum sa te mai voteze lumea, cum sa mai dai ochii cu oamenii, cand ai fost partas la dezastrele economiei pe care tocmai tu ai ingropat-o? Vreti respect? FFiti politicieni cinstiti, onesti, nu dati pensii speciale si mariri fictive de salarii din datorii externe. Dati legi putine, faceti economia sa  mearga, oferiti facilitati producatorilor autohtoni, si apoi veti avea votul meu, indiferent de partid. Pana atunci, astept din partea celor care au daramat tara aproape 30 de ani, sa aiba decenta de a pleca din fotoliile de senatori si deputati, langa Liviu dragnea. E singura solutie de a realiza o noua clasa politica de stanga.
Sper ca intr-o zi dinozaurii politici comunisti sa se retraga si sa avem o clasa politica mai curata, mai onesta, mai putin corupta, sa avem oameni care sa poata sa ne priveasca in ochi fara a ne injosi sau a ne umili pentru ca ne da in plus 5 lei pe luna, in timp ce ei isi fac legi si dau ordonante ca sa scape de inchsoare. Cazul Dragnea ar trebui privit ca pe o lectie, ca, indiferent cine esti, nimeni si nimic nu e mai presus de lege. punct.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓